DOKUMENTY

Dokumenty podstawowe:

Regulamin rekrutacji i uczestnictwa w projekcie (aktualizacja 19.02.2019) - pobierz
Regulamin_Załącznik_nr_1_formularz zgłoszeniowy (aktualizacja 14.08.2018) - pobierz
Formularz_Załacznik_nr_1_zgoda na przetwarzanie danych (aktualizacja 25.05.2018)- pobierz
Formularz_Załącznik_nr_2_ankieta - pobierz
Regulamin_Załącznik_nr_2_deklaracja - pobierz
Formularz_Załącznik_nr_3_oswiadczenie_NGO - pobierz

Rozliczenie kosztów przejazdu:

Instrukcja (aktualizacja 1.08.2018) - pobierz

Oświadczenie (aktualizacja 1.08.2018) - pobierz

Związek Centralny dokonał wyboru oferenta na realizację szkolenia w Tarnowie. Pragniemy poinformować, iż szkolenie „Regulacje w zakresie finansów i rachunkowości w NGO” odbędzie się 31 stycznia br., przy ul. Kochanowskiego 32, w Tarnowie (w siedzibie Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Tarnowie).

Tym razem zapraszamy do Tarnowa, gdzie odbędzie się 31 stycznia br. bezpłatne szkolenie nt. „Regulacje w zakresie finansów i rachunkowości w NGO”.

Szkolenie jest skierowane do przedstawicieli małopolskich ngo (członkowie, pracownicy, wolontariusze).

Zajęcia odbywać się będą w formule warsztatowej z rozbudowaną częścią merytoryczną. Spotkanie obejmie w czasie 8 godzin prezentację treści, pozostałą część stanowić będą ćwiczenia prowadzone w grupach lub indywidualnie.

Znamy już miejsce szkolenia 25 stycznia br. z zakresu prawa pracy. Szkolenie odbędzie się w Hotelu Krakus***, Nowohucka 35, 30-728 Kraków

Projekty: