DOKUMENTY

Dokumenty podstawowe:

Regulamin rekrutacji i uczestnictwa w projekcie (aktualizacja 19.02.2019) - pobierz
Regulamin_Załącznik_nr_1_formularz zgłoszeniowy (aktualizacja 14.08.2018) - pobierz
Formularz_Załacznik_nr_1_zgoda na przetwarzanie danych (aktualizacja 25.05.2018)- pobierz
Formularz_Załącznik_nr_2_ankieta - pobierz
Regulamin_Załącznik_nr_2_deklaracja - pobierz
Formularz_Załącznik_nr_3_oswiadczenie_NGO - pobierz

Rozliczenie kosztów przejazdu:

Instrukcja (aktualizacja 1.08.2018) - pobierz

Oświadczenie (aktualizacja 1.08.2018) - pobierz

Praca w NGO wiąże się z odpowiedzialnością prawną zarówno przed członkami swojej organizacji, jak i przed grantodawcą czy urzędem skarbowym. Sama odpowiedzialność wynika również z obowiązków wynikających z prawa pracy i prowadzenia rachunkowości.

O rodzajach odpowiedzialności członków zarządu i komisji rewizyjnej dowiecie się Państwo podczas seminarium w Chrzanowie 28.08. w godz.: 16:00-19:15.
Zapraszamy.

Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce oraz Stowarzyszenie Rozwoju Karier Doktorantów i Doktorów Poldoc zapraszają na konferencję - Akademię Partycypacji Publicznej, która odbędzie się 20-22.08.2019 r. w samej stolicy polskich Tatr – Zakopanem (hotel Rezydencja Korona Tatr****).

Przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych zapraszamy na bezpłatne szkolenie "Sztuka prowadzenia spotkań. Autorytet, wizerunek i skuteczność lidera".

Uczestnicy nauczą się prowadzić różnorodne spotkania tak, by osiągać zamierzone cele oraz wywierać pozytywny, szeroki wpływ społeczny. Dzięki ćwiczeniom dowiedzą się jak budować autorytet i efektywnie komunikować, tak, by świadomie kształtować swój wizerunek oraz trwale wzmacniać siebie i współpracowników.

Termin: 24 lipca 2019 r.; godz. 11.00-14.15

Miejsce: ul. Żułowska 51, Kraków