10.2019

Szkolenia poza Krakowem

Wyruszamy poza Kraków na kolejne szkolenia. Już 19-tego października będziemy w Nowym Targu, a  w listopadzie szykujemy dwa wyjazdowe szkolenia i na dodatek oba tego samego dnia tj. 16.11.2019 (sobota) - w Nowym Sączu "Redagowanie dokumentów w NGO", a w Myśleniach  "Wiedza ekspercka w zakresie działalności NGO – odpowiedzialność zarządu i komisji rewizyjnej" .

Szczegóły wkrótce.

Już na początku lipca zapraszamy na szkolenie pt.: Narzędzia IT pomocne w partycypacji NGO. Szkolenie odbędzie się on-line w terminie 2-3.07.2020 w godz.: 9:30-12:30

Nadal dużo korzystamy z narzędzi on-line. Planujemy kolejne szkolenie - tym razem IT w codziennej pracy i w konsultacjach publicznych.

Tak, facebook i narzędzia google mogą nam w tym pomóc.

KOLPING zaprasza na bezpłatne szkolenie on-line z zakresu wiedzy projektowej pt.: Projekty jako narzędzia partycypacji publicznej.

Podczas szkolenia zostaną przekazane informacje nt. pisania projektów w organizacji pozarządowej. Szkolenie przekazuje wiedzę i umiejętności dotyczące pisania wniosków o dotacje.