11.2019

Redagowanie dokumentów w NGO, 7.12.2.019, Sucha Beskidzka

Czy wiecie Państwo, w jaki sposób prawidłowo sporządzić lub zmienić statut, a także regulaminy i inne ważne dokumenty wewnętrzne swojej organizacji? Wypełnianie  urzędowych formularzy do KRS nadal sprawia problemy?

Zapraszamy na szkolenie z prawnikiem, który wytłumaczy również to, jak pisać m.in. petycje, skargi i wnioski, aby mieć realny wpływ na stanowienie prawa. Poznacie Państwo również zasady dostępu NGO do informacji publicznej oraz sytuacje, w których organizacja ma obowiązek stosować przepisy Kodeksu postępowania administracyjnego.

Bezpłatne szkolenie: „Redagowanie dokumentów w NGO” jest bezpłatne i skierowane do członków, pracowników i wolontariuszy małopolskich NGO.

Miejsce: Sucha Beskidzka

Termin: 7.12.2019 (sobota) w godz.: 9:30-16:45.

Zgłoszenia przyjmowane będą do 2 grudnia br. (poniedziałek) do godz. 12:00

Zgłsozenie - pobierz

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Krakowie, 29.09.2020 w godz.: 9:30-16:45.

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Chrzanowie, w dwóch częściach (28.09 (poniedziałek, I zjazd) g..: 16:00-19:15 - 30.09.2020 r. (środa, II zjazd) g.: 16:00-19:15).

Czas - pojęcie względne... Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu mającym na celu poznanie skutecznych metod wykorzystania dostępnego czasu oraz stopniowego zwiększania efektywności osobistej zarówno na polu prywatnym, jak i w sferze publicznej.

Szkolenie pt.: Efektywność osobista – jak zakończyć wyścig i zastąpić go równowagą, odbędzie się 24 września 2020, w godz.: 9:30-16:45 (forma stacjonarna).