11.2019

Ochrona danych osobowych w NGO a przepisy RODO. Wzmocnienie potencjału podmiotów zaangażowanych w proces stanowienia prawa

Zapraszamy przedstawicieli małopolskich NGO na konsultacje pt. „Ochrona danych osobowych w NGO a przepisy RODO” do Chrzanowa, w dniu 28.11.2019 w godz.: 15:00-18:00. Podczas konsultacji będzie można uzyskać informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych w NGO zgodnie z Rozporządzeniem RODO oraz wynikającymi z niego obowiązkami NGO w związku z przetwarzaniem danych osobowych.

Związek Centralny dokonał wyboru oferenta na realizację szkolenia w Tarnowie. Pragniemy poinformować, iż szkolenie „Regulacje w zakresie finansów i rachunkowości w NGO” odbędzie się 31 stycznia br., przy ul. Kochanowskiego 32, w Tarnowie (w siedzibie Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Tarnowie).

Tym razem zapraszamy do Tarnowa, gdzie odbędzie się 31 stycznia br. bezpłatne szkolenie nt. „Regulacje w zakresie finansów i rachunkowości w NGO”.

Szkolenie jest skierowane do przedstawicieli małopolskich ngo (członkowie, pracownicy, wolontariusze).

Zajęcia odbywać się będą w formule warsztatowej z rozbudowaną częścią merytoryczną. Spotkanie obejmie w czasie 8 godzin prezentację treści, pozostałą część stanowić będą ćwiczenia prowadzone w grupach lub indywidualnie.

Znamy już miejsce szkolenia 25 stycznia br. z zakresu prawa pracy. Szkolenie odbędzie się w Hotelu Krakus***, Nowohucka 35, 30-728 Kraków