09.2019

NGO jako lider społeczny. Wystąpienia publiczne i komunikacja - Chrzanów

Zapraszamy na szkolenie z zakresu kompetencji miękkich pt.: NGO jako lider społeczny. Wystąpienia publiczne i komunikacja, które odbędzie się w Chrzanowie, w dwóch blokach tj.: dnia 25.09.2019 oraz 1.10.2019 w godz.: 16:00-19:15

Celem zajęć jest wzmocnienie komunikacji, zidentyfikowanie i rozwinięcie cech przywódczych uczestników, a także wzmocnienie umiejętności dobrej autoprezentacji i profesjonalnych wystąpień publicznych zarówno w gronie kameralnym, jak i przed większym gremium. Zajęcia obejmą szereg zagadnień dotyczących efektywnej komunikacji i budowania postaw opartych na wzajemnym szacunku oraz otwartości na drugiego człowieka, a także na budowaniu społeczeństwa aktywnych i zaangażowanych obywateli.

Po ukończeniu szkolenia uczestnik:

pozna i zidentyfikuje postawy przywódcze, zarówno u siebie, jak i w swojej organizacji.

- pozna i przećwiczy zestaw technik ułatwiających występowanie przed publicznością,

- wzmocni swoje zdolności prawidłowego komunikowania się oraz opanowywania stresu podczas wystąpień.

Informacja: pobierz

Zgłoszenie: pobierz

Zapraszamy na szkolenie z zakresu kompetencji miękkich pt.: NGO jako lider społeczny. Wystąpienia publiczne i komunikacja, które odbędzie się w Chrzanowie, w dwóch blokach tj.: dnia 25.09.2019 oraz 1.10.2019 w godz.: 16:00-19:15.

O obowiązkach wynikających z przepisów prawnych i rekomendowanych przez ekspertów standardach dotyczących obowiązkowych dokumentów w organizacjach pozarządowych dowiecie się Państwo na szkoleniu pt.: Redagowanie dokumentów w NGO. Szkolenie odbędzie się 23 września w Krakowie.

Odpowiedzialność członków zarządu wynika z aktów prawnych, m.in. z ustawy o rachunkowości, kodeksu karno-skarbowego, ordynacji podatkowej czy kodeksu cywilnego, ale też ze statutu organizacji.

O odpowiedzialności członków zarządu i komisji rewizyjnej dowiecie się Państwo podczas szkolenia w Krakowie 11.09. w godz.: 9:30-16:45.
Zapraszamy.