05.2019

Finansowe i niefinansowe formy wsparcia NGO - prawo samorządu terytorialnego - Niepołomice, 29.05.2019

Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce oraz Stowarzyszenie Rozwoju Karier Doktorantów i Doktorów PolDoc zapraszają w ramach działania skierowanego do małopolskich organizacji pozarządowych pt.: „Skuteczna partycypacja publiczna NGO” na szkolenie „Finansowe i niefinansowe formy wsparcia NGO - prawo samorządu terytorialnego”. Dzięki szkoleniu poznacie Państwo wiele praktycznych wskazówek, jak skutecznie współpracować z administracją i jak aplikować o granty oraz zadania zlecone przez urząd.

Szkolenie odbędzie się 29 maja br. w Niepołomicach, w godz.: 9.30-16.45, (dokładny adres zostanie podany w późniejszym terminie).

Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Termin zgłoszeń upływa 24.05 br. o g. 12

Zakres tematyczny oraz więcej informacji znajdują się w załączniku.

Zaproszenie: pobierz

Zgłoszenie: pobierz

Już na początku lipca zapraszamy na szkolenie pt.: Narzędzia IT pomocne w partycypacji NGO. Szkolenie odbędzie się on-line w terminie 2-3.07.2020 w godz.: 9:30-12:30

Nadal dużo korzystamy z narzędzi on-line. Planujemy kolejne szkolenie - tym razem IT w codziennej pracy i w konsultacjach publicznych.

Tak, facebook i narzędzia google mogą nam w tym pomóc.

KOLPING zaprasza na bezpłatne szkolenie on-line z zakresu wiedzy projektowej pt.: Projekty jako narzędzia partycypacji publicznej.

Podczas szkolenia zostaną przekazane informacje nt. pisania projektów w organizacji pozarządowej. Szkolenie przekazuje wiedzę i umiejętności dotyczące pisania wniosków o dotacje.