05.2019

Finansowe i niefinansowe formy wsparcia NGO - prawo samorządu terytorialnego - Niepołomice, 29.05.2019

Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce oraz Stowarzyszenie Rozwoju Karier Doktorantów i Doktorów PolDoc zapraszają w ramach działania skierowanego do małopolskich organizacji pozarządowych pt.: „Skuteczna partycypacja publiczna NGO” na szkolenie „Finansowe i niefinansowe formy wsparcia NGO - prawo samorządu terytorialnego”. Dzięki szkoleniu poznacie Państwo wiele praktycznych wskazówek, jak skutecznie współpracować z administracją i jak aplikować o granty oraz zadania zlecone przez urząd.

Szkolenie odbędzie się 29 maja br. w Niepołomicach, w godz.: 9.30-16.45, (dokładny adres zostanie podany w późniejszym terminie).

Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Termin zgłoszeń upływa 24.05 br. o g. 12

Zakres tematyczny oraz więcej informacji znajdują się w załączniku.

Zaproszenie: pobierz

Zgłoszenie: pobierz

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Krakowie, 29.09.2020 w godz.: 9:30-16:45.

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Chrzanowie, w dwóch częściach (28.09 (poniedziałek, I zjazd) g..: 16:00-19:15 - 30.09.2020 r. (środa, II zjazd) g.: 16:00-19:15).

Czas - pojęcie względne... Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu mającym na celu poznanie skutecznych metod wykorzystania dostępnego czasu oraz stopniowego zwiększania efektywności osobistej zarówno na polu prywatnym, jak i w sferze publicznej.

Szkolenie pt.: Efektywność osobista – jak zakończyć wyścig i zastąpić go równowagą, odbędzie się 24 września 2020, w godz.: 9:30-16:45 (forma stacjonarna).