09.2020

Jak Kargul z Pawlakiem a może da się bez dychotomii – my i oni. Zachęcamy do uczestnictwa w szkoleniu pt.: Działajmy razem - efektywna współpraca i dialog społeczny jako narzędzie partycypacji publicznej.

Oczywiście we wrześniu - 29 i 30 września w godz.: 9:30-12:30

Szkolenie jest oparte na koncepcji Nonviolent Communications z wykorzystaniem modelu Canvas oraz modelu tworzenia partnerstw publiczno – społecznych. Osoby uczestniczące będą pracować warsztatowo, z użyciem ogólnodostępnych technologii, w szczególności praktykować metody komunikacyjne poznane podczas szkolenia.

Zarys programu:

• Tworzenie mapy potrzeb społecznych
  • Wartości i korzyści dla interesariuszy
  • Budowanie porozumień wokół wspólnych spraw
  • Empatia jako kapitał budujący zaufanie społeczne
  • Krytyka, która wzmacnia a nie boli

Zaproszenie - pobierz

Zgłoszenie - pobierz

Ostatnie szkolenie w tym roku - o relacjach, efektywnej komunikacji i aktywności w dobie pandemii.

Szkolenie pt.: Nawiązywanie kontaktu i budowanie relacji w NGO (w czasie pandemii) odbędzie się 7- 8.12.2020 w godz. 9.30-12.30.

Podczas szkolenia uczestnicy przygotują się do zorganizowania efektywnej komunikacji towarzyszącej działaniom projektowym w dobie pandemii. Szczególna uwaga będzie poświęcona nawiązywaniu i utrzymywaniu kontaktu z beneficjentami działań pomimo ograniczeń związanych z izolacją lub kwarantanną.

Szkolenie pt.: Nawiązywanie kontaktu i budowanie relacji w NGO (w czasie pandemii) odbędzie się 27.11-28.11 w godz. 9.30-12.30.

Uczestnicy poznają skuteczne metody na wykorzystanie dostępnego czasu oraz na stopniowe zwiększanie efektywności osobistej zarówno na polu prywatnym, jak i w sferze publicznej.

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie online pt.: "Efektywność osobista – jak zakończyć wyścig i zastąpić go równowagą?" już 19 i 20 listopada w godz. 15:30-18:30