09.2020

Jak Kargul z Pawlakiem a może da się bez dychotomii – my i oni. Zachęcamy do uczestnictwa w szkoleniu pt.: Działajmy razem - efektywna współpraca i dialog społeczny jako narzędzie partycypacji publicznej.

Oczywiście we wrześniu - 29 i 30 września w godz.: 9:30-12:30

Szkolenie jest oparte na koncepcji Nonviolent Communications z wykorzystaniem modelu Canvas oraz modelu tworzenia partnerstw publiczno – społecznych. Osoby uczestniczące będą pracować warsztatowo, z użyciem ogólnodostępnych technologii, w szczególności praktykować metody komunikacyjne poznane podczas szkolenia.

Zarys programu:

• Tworzenie mapy potrzeb społecznych
  • Wartości i korzyści dla interesariuszy
  • Budowanie porozumień wokół wspólnych spraw
  • Empatia jako kapitał budujący zaufanie społeczne
  • Krytyka, która wzmacnia a nie boli

Zaproszenie - pobierz

Zgłoszenie - pobierz

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Krakowie, 29.09.2020 w godz.: 9:30-16:45.

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Chrzanowie, w dwóch częściach (28.09 (poniedziałek, I zjazd) g..: 16:00-19:15 - 30.09.2020 r. (środa, II zjazd) g.: 16:00-19:15).

Czas - pojęcie względne... Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu mającym na celu poznanie skutecznych metod wykorzystania dostępnego czasu oraz stopniowego zwiększania efektywności osobistej zarówno na polu prywatnym, jak i w sferze publicznej.

Szkolenie pt.: Efektywność osobista – jak zakończyć wyścig i zastąpić go równowagą, odbędzie się 24 września 2020, w godz.: 9:30-16:45 (forma stacjonarna).