09.2020

Odważni w zmianie – jak zaplanować i prowadzić proces zmiany społecznej

Obecna sytuacja epidemiologiczna przekonstruowała pewien utarty sposób funkcjonowania. Zmiana to dobre określenie. Podążmy tą tematyką i świadomie wprowadzajmy przemyślane i efektywne zmiany. Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu online: Odważni w zmianie – jak zaplanować i prowadzić proces zmiany społecznej, które odbędzie się 24 i 25 września 2020, godz.: 9:30-12:30.

09.2020

Współpraca organizacji pozarządowych z samorządem  terytorialnym może mieć różne formy i charakter. Od kontaktów i działań nieformalnych po te, które są ściśle uregulowane ustawami, rozporządzeniami i aktami prawa lokalnego. Do obszarów regulowanych należy na pewno współpraca finansowa, prowadzenie konsultacji i tworzenie ciał opiniujących i doradczych.

Zapraszamy na szkolenie: Programowanie i realizacja współpracy lokalnej samorządu terytorialnego z organizacjami pozarządowymi (22 i 23 września 2020, godz.: 13:00 – 16:00)

Narzędzia IT w NGO

Ostatni czas pokazał, iż kompetencje w zakresie technologii informacyjnych i komunikacyjnych (TIK) są niezbędne.

Dbając o profesjonalizację działań planujemy szkolenie: Narzędzia IT pomocne w NGO.

Zapraszamy na szkolenie pt.: Narzędzia IT pomocne w partycypacji NGO. Szkolenie odbędzie się on-line w terminie 22-23.09.2020 w godz.: 9:00-12:00

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Krakowie, 29.09.2020 w godz.: 9:30-16:45.

Zapraszamy na szkolenie PR w organizacji  – jak zaistnieć, być widocznym, jak komunikować się z odbiorcami, które odbędzie się w Chrzanowie, w dwóch częściach (28.09 (poniedziałek, I zjazd) g..: 16:00-19:15 - 30.09.2020 r. (środa, II zjazd) g.: 16:00-19:15).

Czas - pojęcie względne... Zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu mającym na celu poznanie skutecznych metod wykorzystania dostępnego czasu oraz stopniowego zwiększania efektywności osobistej zarówno na polu prywatnym, jak i w sferze publicznej.

Szkolenie pt.: Efektywność osobista – jak zakończyć wyścig i zastąpić go równowagą, odbędzie się 24 września 2020, w godz.: 9:30-16:45 (forma stacjonarna).

Projekty: